Zoek
Filodeeg met spinazie en ricotta
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak filodeeg
500 g ricotta
500 g spinazie
1 ei
1 theelepel gedroogde oregano
peper en zout
Solo Light Vloeibaar
Bereiding
1
Was de spinazie grondig en bak de blaadjes kort in een beetje Solo Light op hoog vuur.??
2
Laat de gebakken spinazie uitlekken in een zeef en snij de blaadjes dan fijn.?
3
Meng de spinazie met de ricotta, oregano, ei, peper en zout.??
4
Vet de bakvorm in en leg er twee vellen filodeeg op elkaar in.??Leg een volle eetlepel van
5
het ricottamengsel op het deeg en vouw het dicht.?
6
Besmeer het pakketje aan de buitenkant met wat Solo en bak 10 minuten in een op 190°
7
C voorverwarmde oven.
Filodeeg met spinazie en ricotta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min
Snack
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min
Snack
Bekijk recept