- venkels schoonmaken en in kleine stukjes van +- 1,5 cm snijden "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- in stomer laten gaar worden en dan goed laten uitlekken of eventueel stoven in wat boter, of koken"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- bladerdeeg of brokkeldeeg in taartvorm doen "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- pistachenoten pellen en ook bruine pel verwijderen, fijn hakken "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- hele eieren met mixer los kloppen "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- room er bij doen en ook scheutje anijsdrank "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- venkel en gehakte noten mengen en op taartbodem doen "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- hierover de mengeling van ei, room + peper (geen zout als het gezouten pistachenoten zijn) "},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- dan verkruimel je de geitenkaas hierover . Werk je met geitenkaas met bebloemde pel dan snij je gewoon dunne schijven en leg die op de mengeling"},{"@type":"HowToStep","text":"11. 20-25 min. bakken in een oven op 220° "},{"@type":"HowToStep","text":"12. Als je wil kun je er ook een beetje gerookte zalm in stukjes bij doen maar dan zeker geen zout in je mengeling doen. Maar je zou er ook hesp kunnen bij doen "},{"@type":"HowToStep","text":"13. Ben je niet zo sterk aan de smaak van anijsdrank, laat die gewoon weg. Het is ook lekker zo."}],"recipeYield":"4 "}