geitenkaastaart met venkel en pistachenoten

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven op 220° voorverwarmen
  • 2
    - venkels schoonmaken en in kleine stukjes van +- 1,5 cm snijden
  • 3
    - in stomer laten gaar worden en dan goed laten uitlekken of eventueel stoven in wat boter, of koken
  • 4
    - bladerdeeg of brokkeldeeg in taartvorm doen
  • 5
    - pistachenoten pellen en ook bruine pel verwijderen, fijn hakken
  • 6
    - hele eieren met mixer los kloppen
  • 7
    - room er bij doen en ook scheutje anijsdrank
  • 8
    - venkel en gehakte noten mengen en op taartbodem doen
  • 9
    - hierover de mengeling van ei, room + peper (geen zout als het gezouten pistachenoten zijn) 1
  • 0
    - dan verkruimel je de geitenkaas hierover . Werk je met geitenkaas met bebloemde pel dan snij je gewoon dunne schijven en leg die op de mengeling1
  • 1 20-25 min. bakken in een oven op 220° 1
  • 2 Als je wil kun je er ook een beetje gerookte zalm in stukjes bij doen maar dan zeker geen zout in je mengeling doen. Maar je zou er ook hesp kunnen bij doen 1
  • 3 Ben je niet zo sterk aan de smaak van anijsdrank, laat die gewoon weg. Het is ook lekker zo.

geitenkaastaart met venkel en pistachenoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paprika-Geitenkaastaart
30-60 min -
Bekijk recept
Geitenkaastaart Met Zongedroogde Tomaten Van Jamie
30-60 min -
Bekijk recept
Geitenkaastaart Met Walnoten
30-60 min -
Bekijk recept