Zoek
plattekaastaart
8
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 blaadjes gelatinne
1 blik klein annanas in stukjes op siroop
120 gram suiker
250 ml volle platte kaas
250 ml volle room
1 tas volle melk
1 pak lange vingers
Bereiding
1
als eerste laat de gelatinne blaadjes weken in koud water
2
als tweede suiker, volle melk en volle platte kaas met mixer goed mengen
3
als derde klop de volle room tot slagroom
4
als vierde los de blaadjes gelatinne in een paar seconde op in het annanassap in de
5
micro en meng het bij het tweede.
6
als vijfde voeg met een houten lepel de slagroom toe en en voeg ook de stukjes
7
annanas toe
8
als zesde neem een bakvorm klein of groot waar je de zijkanten van kunt openen
9
leg er koekjes in en dan met een pollepel er rustig de platte kaas over.1
0
als zevende laat dit geheel minstens 4 uurs opstijven in de koelkast1
1
LAAT HET SMAKEN
plattekaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Plattekaastaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min
Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min
Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min
Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min
Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min
Nagerecht
Bekijk recept