Zoek
peterselie-anjovisboter
1
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gram roomboter (zacht)
2 anjovisfilets (blikje)
4 eetlepels platte selder (gehakt)
2 theelepels versgemalen peper
Bereiding
1
Kneed met koele handen alle ingrediënten goed door elkaar. Maak er een rol van en wikkel deze in plasticfolie. Leg hem tot gebruik in de koelkast.
peterselie-anjovisboter is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde zalmmoten met anjovisboter
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout Met Olijven In Tomatensaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept