Zoek
Kaasfondue met Belgische abdijkaas
4
10 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g emmenthaler
400 g Maredsous, Grimbergen, Affligem of Postelkaas
4 dl droge witte wijn
Bereiding
1
Alles mengen
Kaasfondue met Belgische abdijkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelblokjes met abdijkaas
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
50 min
Snack
Bekijk recept
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
15 min
Bekijk recept
Pasta met bacon en doperwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driekazenfondue
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept