kruidenkaas met gebakken peperkoek

8
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kaas met room tot een glad mengsel
  • 2 Spuit dit mengsel in drie toefjes op een bordje
  • 3 Druppel erboven wat honing op
  • 4 Besmeer de peperkoek aan weerszijde met Solo en snij elke schijf peperkoek in 4 of 6 stukjes of nog kleinere reepjes
  • 5 Bak deze kort in de pan, mag een beetje croque zijn, leg aan elk toefje een stukje peperkoek, best nog beetje versieren met een kleinstukje seizoensfruit bv aardbei of kers om wat kleur te geven
  • 6 Werk af met sprietje bieslook
  • 7 Dit receptje kan ook in borrelglaasje eventueel verse kruiden toevoegen

kruidenkaas met gebakken peperkoek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept