Bruchetta met artisjok en buffelmozarella

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de korsten van vier dikke sneedjes bruinbrood en rooster ze bak de sneedjes spek krokant in een pan. Spoel de artisjokharten onder koud water en laat uitlekken, plet ze met een vork en smeer de artisjok op het brood
  • 2 Leg er sneedjes mozarella op, kruid met wat peper en zout, zet onder de gril tot de kaas begint te smelten, haal uit de oven en breng een streepje balsamicostroop op de kaas, leg er het sneedje spek op.
  • 3 Voor de stroop laat je een halve deciliter balsamico inkoken met twee soeplepels candijsuiker gedurende een vijftal minuten.
  • 4 Dit is een verfijd en heel smakelijk voorgerechtje!

Bruchetta met artisjok en buffelmozarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Buffelmozzarella met aardbeienvinaigrette
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Croque Provençale met mozarella en zongedroogde to
0 min
Bekijk recept
penne al forno met gehaktballen en mozarella NIEUW
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sla Met Perzik En Prosciutto
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruschetta cherrytomaat en Parmezaan
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruchetta Met Parmaham
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruchetta Met Gebakken Tomaat
20-30 min -
Bekijk recept