Witloofschuitjes met (zelfbereide) kruidenkaas

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de witloofbladeren los, was ze en dep ze droog met keukenpapier. Snij de onderkant van elk blad zodat ze van gelijke lengte zijn maar toch nog het gewicht van de vulling kunnen dragen.
  • 2 Meng de ricotta, de fijngehakte peterselie en dille, knoflook en peper goed onder elkaar. Schep een kleine hoeveelheid op elk witloofblad.

Witloofschuitjes met (zelfbereide) kruidenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Witloofschuitjes met grijze garnalen en bieslook
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofschuitjes met feestvulling
30 min
Bekijk recept
Witloofschuitjes met blauwe kaas
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofschuitjes met avocado en spekjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept