warme camenbert met appel

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verbrokkel de roquefortkaas in een steelpannetje op laag vuur. Voeg vervolgens de cognac en de room toe en kruid af met cayennepeper en paprikapoeder.
  • 2 Werk de saus af met fijngehakte steeltjes bieslook.
  • 3 Als de roquefortsaus te scherp smaakt kan, je deze nog wat aanlengen met room.
  • 4 Snijd de camembert in vier, besmeer hem met eigeel en bestrooi hem rijkelijk met paneermeel. Bak de stukjes kaas in een beboterde pan, op een halfzacht vuur.
  • 5 Snijd de appels in frietjes en stoof ze aan. Strooi de suiker erbij en laat lichtjes karameliseren.
  • 6 Blus met het water en de azijn

warme camenbert met appel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept