Opgerolde kruidenflensjes

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren in een kom en voeg geleidelijk bloem en melk toe. Voeg de gesmolten boter toe en klop tot een glad beslag. Kruid met wat zwarte peper en zout. Zet vervolgens 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Haal het beslag vlak voor gebruik uit de koelkast en klop opnieuw. Wrijf wat boter in de warme pan en draai de pan rond om een flensje van ca. 20 cm te maken. Bestrooi met flink wat dille en lente-ui. Bak het flensje tot er luchtbellen aan de bovenkant ontstaan. Draai het flensje om en bak de andere kant nog 1 minuutje.
  • 3 Vul de flensjes met geraspte kaas en ham, en rol ze op.
  • 4 Om de flensjes op te warmen leg je ze opgerold in een pan op een laag vuur tot de kaas gesmolten is. Af en toe eens omdraaien. Haal ze uit de pan en snijd ze in plakjes van 1,5 tot 2 centimeter

Opgerolde kruidenflensjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenflensjes met paddenstoelenragout van Erwin Flores
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelgehakt In Kruidenflensjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelgehakt in kruidenflensjes
0 min
Bekijk recept
Hollandse Garnalentortilla
20 - 30 min -
Bekijk recept

Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept