Zoek
KAASTAART
6
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr kristalsuiker 2 zakjes vanillesuiker
125 gr boter
500 gr zure room
250 gr petit-beurrekoekjes
550 gr verse kaas
5 eieren
Bereiding
1
Neem een springvorm van 24/26 cm.
2
-Verkruimel de koekjes en meng met de boter.Bedek hiermee de bodem van de taartvorm.
3
-Meng de kaas met de eierdooiers,200gr suiker en 1zakje vanilles..
4
-Klop de eiwitten stijf en meng onder de kaasmengeling.
5
-Schep in de bakvorm en bak gedurende 55 minuten op 180 a 200 °C in een voor verwarmde oven.
6
-Neem uit de oven en schep er de zure room over,gmengd met de overige suikers.
7
-Plaats opnieuw in een oven van 200° gedurende 5 a 10 minuten.
8
-Laten afkoelen en uit de springvorm halen-Versier met een stukje rood fruit.Smakelijk
KAASTAART is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept