KAASTAART

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een springvorm van 24/26 cm.
  • 2 -Verkruimel de koekjes en meng met de boter.Bedek hiermee de bodem van de taartvorm.
  • 3 -Meng de kaas met de eierdooiers,200gr suiker en 1zakje vanilles..
  • 4 -Klop de eiwitten stijf en meng onder de kaasmengeling.
  • 5 -Schep in de bakvorm en bak gedurende 55 minuten op 180 a 200 °C in een voor verwarmde oven.
  • 6 -Neem uit de oven en schep er de zure room over,gmengd met de overige suikers.
  • 7 -Plaats opnieuw in een oven van 200° gedurende 5 a 10 minuten.
  • 8 -Laten afkoelen en uit de springvorm halen-Versier met een stukje rood fruit.Smakelijk

KAASTAART is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept