Pompoenquiche met gerookte zalm en fetakaas

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) Verwarm de oven op 200°
  • 2 2) Pel de ui en het teenlookje en snij ze zeer fijn.
  • 3 3) Snij de pompoen, haal de zaden eruit en snij het pompoenvlees in blokjes.
  • 4 4) Stoof de ui en knoflook samen met de pompoenblokjes zacht in de olijfolie.
  • 5 5) Klop de room los met de eieren en kruid met peper.
  • 6 6) snij de zalm in fijne snippers.
  • 7 7) Vul het bladerdeeg met de pompoenblokjes (je kan er ook puree van maken) en
  • 8 verdeel er de zalmsnippers over en giet dan erna het eimengsel over.
  • 9 8) Verdeel er de fetakaasblokjes, rozemarijn en tijm over (de hoeveelheid is naar eigen 1
  • 0 smaak)1
  • 1 9) Zet het in de voorverwarmde oven en laat het bakken ongeveer 30 à 35 minuutjes.1
  • 2 Tip: lekker met een frisse salade

Pompoenquiche met gerookte zalm en fetakaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne met groenten en feta
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde groente op Turkse wijze
30 min-
Bekijk recept
Hoorntjes van de Bosphorus
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Knapperige croissantjes met rauwe ham en feta
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Kruidige pompoenquiche met koriander
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche en geitenkaas en tomaatjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept