Quiche met peer en camembert

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Pel de ui en snij in ringen.
  • 3 Verhit 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel solo en bak hier de uien in aan, breng op smaak met een snuifje zout en blus met 1 eetlepel balsamico, laat 30 minuten karamelliseren.
  • 4 Spoel de peren, dep droog, en snij ze ieder in 8 partjes, verwijder de pitjes, kook de partjes zacht in een beetje water.
  • 5 Vet een taartvorm in met solo vloeibaar en bedek deze met het bladerdeeg.
  • 6 Verdeel er de uitgelekte uien over en leg daar bovenop plakjes camembert en daar bovenop de partjes peer.
  • 7 Klop de eieren los met de room wat zout en de tijm, giet dit mengsel over de peren.
  • 8 Plaats de quiche ongeveer 40 minuten in de warme oven.

Quiche met peer en camembert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept