Pana Cotta - niet-dieet versie!

4
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de room aan de kook met de vanille en de suiker. Week ondertussen de gelatineblaadjes.
  • 2 Als de room kookt, de uitgeknepen gelatine er bij doen, eventueel vanillestokje verwijderen, nog even laten doorkoken.
  • 3 In schaaltjes gieten, laten afkoelen en ong. 1,5 uur laten opstijven in de koelkast.
  • 4 Lekker met verse vruchtencoulis!

Pana Cotta - niet-dieet versie! is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse maissoep met gele biet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ontbijtsalade
Bekijk recept

Pana cotta van bloemkool
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ricotta Pana Cotta
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept