Zoek
Pana Cotta - niet-dieet versie!
4
180 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 ml slagroom
1 vanillestok of vanillepoeder of vanille-essence
2 eetlepels (vanille)suiker
2 blaadjes gelatine
Bereiding
1
Breng de room aan de kook met de vanille en de suiker. Week ondertussen de gelatineblaadjes.
2
Als de room kookt, de uitgeknepen gelatine er bij doen, eventueel vanillestokje verwijderen, nog even laten doorkoken.
3
In schaaltjes gieten, laten afkoelen en ong. 1,5 uur laten opstijven in de koelkast.
4
Lekker met verse vruchtencoulis!
Pana Cotta - niet-dieet versie! is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse maissoep met gele biet
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Praline torentje
75 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ontbijtsalade
Bekijk recept
Pana cotta van bloemkool
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ricotta Pana Cotta
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept