3 .Snij 8 cherry tomaatjes doormidden en hol ze voorzichtg uit, Vul één helft van de tomaatjes met pesto, naar keuze ( groen of rood) en leg er 5 pijnboompitjes op. Meng de roomkaas met peper en zout
4 en wat fijngesneden bieslook en vul daar de andere helft mee. Leg er 'n sprietje bieslook op ter garnering. HAPJE 3
5 Deel 4 tomaatjes door drie snij 8 kleine blokjes van de mozzarella en neem 8 blaadjes verse basilicum. Prik aan een cocktailprikker vervolgens een stukje tomaat een blaadje basilicum en een blokje mozzarella. Druppel er een weinig olijfolie over en bestrooi licht met peper en zout.. HAPJE 4
6 Rooster in een toaster of in de oven wat schuin gesneden plakjes stokbrood wit of bruin nadat ze ingesmeerd zijn met geperste knoflook en wat olijfolie.Smeer ze daarna in met pesto naar keuze als ze krokant zijn .
7 Serveer met een prosecco.
Vier lekkere zonnige hapjes uit Italië is een recept van Solo Open Kitchen