Zoek
Geitenkaasspread met basilicum
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr zachte geitenkaas
1 klein rood uitje
1 flinke hand verse basilicum
1 flinke hand walnoten
Bereiding
1
Rooster de walnoten een paar minuten in een pan zonder boter of olie.
2
Hak de walnoten, rode ui en basilicumblaadjes fijn in de keukenmachine.
3
Voeg de geitenkaas en olie toe en laat de machine opnieuw draaien. Schep het mengsel in een kom en serveer op toast of knapperig stokbrood.
Geitenkaasspread met basilicum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasspread met basilicum Deze dip is
10 min
Bekijk recept
Komkommer-geitenkaas hapje
10 min
Bekijk recept
Veel variatie voor een heerlijke tosti als lunch
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept