Zoek
Geitenkaasspread met basilicum Deze dip is
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr zachte geitenkaas
2 bosuitjes
1 flinke hand verse basilicum
1 flinke hand walnoten
Bereiding
1
Rooster de walnoten een paar minuten in een pan zonder boter of olie.
2
Hak de walnoten, bosuitjes en basilicumblaadjes fijn in de keukenmachine.
3
Voeg de geitenkaas en olie toe en laat de machine opnieuw draaien. Schep het mengsel in een kom en serveer.
Geitenkaasspread met basilicum Deze dip is is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasspread met basilicum
10 min
Bekijk recept
Komkommer-geitenkaas hapje
10 min
Bekijk recept
Veel variatie voor een heerlijke tosti als lunch
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept