Zoek
Geitenkaas hapjes
12
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 vellen filodeeg
200 gr zachte
Bereiding
1
Ingrediënten
2
4 vellen filodeeg.
3
200 gram zachte geitenkaas.
4
150 gram druiven.
5
75 gram walnoten.
6
6 theelepels honing.
7
olijfolie om de vellen te bestrijken.
8
Zout en peper naar smaak
9
Verwarm de oven voor op 170°C1
0
Ontdooi de vellen eerst als je ze uit de diepvries gebruikt. Trek de velletjes los en leg ze op een stuk bakpapier. 1
1
Bestrijk de vellen aan de voor- en achterkant met olijfolie. 1
2
Leg twee vellen op elkaar en snij ze in vierkanten. Duw de velletjes in een muffinvorm. 1
3
Was de druiven en halveer ze.1
4
Verdeel de geitenkaas over de bakjes. Stop de druiven en walnoten erbij. Druppel de honing eroverheen en breng op smaak met zout en peper. 1
5
Bak de hapjes 5 – 7 minuten. Zodra ze goudbruin zijn, zijn ze klaar. Serveer ze warm.
Geitenkaas hapjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept