Pizza met reblochonkaas en rauwe ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en kook de aardappelen, snij ze in schijfjes, verwarm de oven op 220 graden, leg het pizzadeeg in de vorm, smeer er de crème fraiche over, verdeel het basilicum erover beleg met de aardappelschijfjes en de gesnipperde ui. Snij de kaas in schijfjes en verdeel over de aardappelen. Zet dit voor 20 minuten in de oven, haal de pizza uit de oven en leg er de rauwe hesp op, zet nog een tiental minuten in de oven.Leg enkele fijne augurkjes op de hesp voor het opdienen.

Pizza met reblochonkaas en rauwe ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept