Zoek
Geitenkaasdip met citroen en lente-ui
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr zachte geitenkaas
1 citroen
1 dl olijfolie
2 lenteui in dunne ringen
1 teen knoflook geperst
versgemalen peper
Bereiding
1
Voor 1 klein weckpotje.
2
Aan de slag!
3
Prak de kaas in een kom fijn.
4
Boen de citroen schoon en rasp boven de geitenkaas de helft van de schil (alleen het geel).
5
Meng de olijfolie, lente-ui en knoflook door de kaas.
6
Voeg citroensap en peper naar smaak toe en klop het geheel tot een dikke saus.
7
Verdun de dip eventueel met een klein scheutje water of room.
8
Schenk de dip in een klein weckpotje en bewaar het in de koelkast.
9
Heerlijk om er gezonde stengels bleekselderij, blaadjes witlof of reepjes paprika' s ,reepjes wortel , schijfjes komkommer enz in te dippen.
Geitenkaasdip met citroen en lente-ui is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept