Parmezaanchips

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hier een simpel maar oh zo chique knabbeltje.
  • 2 Maak het van fijngeraspte parmezaanse kaas. Mengen met heel grofgemalen gemengde peperkorrels, wat gedroogde tijm en rozemarijn. Maar met helemaal niks erdoor zijn ze ook heerlijk.
  • 3 Oven op 200 graden. Bakblik met bakpapier erop. Steeds een eetlepel van de kaas op een hoopje en platdrukken met de lepel. In 3 tot 6 minuten heb je kaaschips.
  • 4 Haal ze stuk voor stuk van het bakblik af en vorm er rolletjes van (om de steel van een houten lepel bijvoorbeeld). Vullen met heel fijne sla of rucola.
  • 5 Of eet ze gewoon op zoals ze zijn. Heerlijk als knabbeltje bij een glas mooie wijn.
  • 6 Bron Culinette

Parmezaanchips is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Parmezaanchips met caesarsalade
40 min
Bekijk recept
Sla met rosbief en kaaschips
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Parmezaanchips met caesarsalade
40 min
Bekijk recept
Sla met rosbief en kaaschips
30 min Voorgerecht
Bekijk recept