Druiven met blauwe kaas in een notenkorstje

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de druiven. Schep de blauwe kaas en de verse roomkaas in een kom en meng tot een geheel.
  • 2 Omhul de druiven met het kaasmengsel.
  • 3 Grill de amandelen en pistachenoten lichtjes in twee verschillende pannen. Rol de helft van de druiven door de amandelen en de andere helft door de pistachenoten. Koel opdienen.

Druiven met blauwe kaas in een notenkorstje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige schnitzels met gegrilde tomaten
24 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met notenkorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in een notenkorstje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief in notenkorstje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept