Zoek
Maak zelf je kruidenroomkaas zó gepiept.
8
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pond volle kwark
2 dl slagroom lobbig geklopt
2 dl room
1 scheut olijfolie
piepklei scheutje balsamicoazijn
5-10 teentjes knoflook gepeld en geperst
paar handjes fijngehakte peterselie
snufje zeezout en peper uit de molen
schepje witte basterdsuiker
Bereiding
1
Stort de kwark in een schone theedoek en laat het goed uitlekken.
2
Klop de room lobbig met een snuf peper ,zeezout een scheut olijfolie paar druppels balsamicoazijn en basterdsuiker.
3
Meng dan alle ingediënten in een ruime kom goed door elkaar en breng op smaak.
4
Proeven dus!
5
Laat in de koelkast opstijven.
6
Nog sneller klaar??
7
Neem dan geen kwark, maar naturel roomkaas ( Philadelphia of Mon Chou) in een gelijke hoeveelheid als de kwark.
8
Het proberen waard en goedkoper dan uit de supermarkt.
Maak zelf je kruidenroomkaas zó gepiept. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gemengde hartige hapjes in bladerdeeg zo gepiept !
20 min
Bekijk recept
In As Gebakken Vis
10-20 min -
Bekijk recept
Zelf gemaakte ricotta
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Een eitje uit de muffinvorm
35 min
Bekijk recept
Sophia Loren's Parmigiana
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met gehaktballetjes
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept