2 Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koek mengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
3 Klop de philadelphia, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa.
4 Maak de garde of kloppers goed schoon.Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
5 Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel.
6 Vervolgens de witte chocoladevlokken en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem.Laat de taart MINIMAAL 2 uur in de koelkast opstijven.
7 Versier de taart vlak voor het serveren: Bestrooi de taart met donkere of witte chocolade vlokken. Of nog lekkerder met........ geschaafde chocolade naar keuze.
8 Kijk naar de foto, je gaat vanzelf watertanden.
Zalige zoetigheid ...Witte chocolade cheesecake. is een recept van Solo Open Kitchen