Bastogne pannacotta

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bastognekoekjes; wie vindt die nu niet lekker? Dit heerlijke rcept is voor 8 kleine puddinkjes en ziet er smakelijk en feestelijk uit.
  • 2 Doe 10 koekjes in een keukenmachine en maal ze tot er echt geen brokje meer in zit. Doe dit bij de slagroom en roer dit even goed door dat de kruimels een soort van oplossing vormen. Week de gelatineblaadjes in koud water voor ongeveer 5 minuten. Verwarm de volle melk ondertussen en voeg daar de geweekte gelatineblaadjes in, deze lossen vrijwel meteen op. Om er voor te zorgen dat er geen stukjes in de pudding komen kun je de slagroom met de kruimels het beste even zeven. Voeg vervolgens de melk toe en roer dit goed door. Verdeel het over de vormpjes en doe er een stukje huishoudfolie over zodat de bovenkant niet uitdroogt. Een uur of 2 laten opstijven, even garneren met wat stukjes van de koeken, en je hebt heerlijke bastognekoekjes panna cotta’s!

Bastogne pannacotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta taart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum
35 min
Bekijk recept
Kruidenpannacotta met rivierkreeftjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta met chocolade en bosbessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Romig bastogne dessert
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Verslavend lekkere Oreo en / of Bastogne Truffels
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bastogne kersen roomtoetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept