Wraprolletjes met geitenkaas, walnoot en rucola

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een heerlijk en zeker lekker recept. Dit kan je maken voor iedere gelegenheid. Denk aan een high tea of gewoon bij de borrel op een feestje.Of als lunchgerecht.
  • 2 Als eerste gaan we de tortilla wraps verwarmen zoals beschreven staat op de verpakking.
  • 3 Daarna smeer je op de gehele oppervlakte van de tortilla geitenkaas. Garneer deze dan met gehakte walnoten en een beetje rucola. Een paar druppels honing erover geeft het net een heerlijke smaak.
  • 4 Rol dan de tortilla wraps stevig op. Probeer niet al te veel te drukken op de wrap.
  • 5 verpak de tortilla wrap nu met huishoud folie of aluminium folie net wat jij prettig vindt en leg ze in de koelkast.
  • 6 Voor het serveren haal je de wraps uit de koelkast en de verpakking en snij ze dan in mooie gelijke plakjes.
  • 7 Mocht er een uit elkaar vallen kan je er altijd een prikker doorheen doen.
  • 8 Bron lekkere recepten Eigen foto.

Wraprolletjes met geitenkaas, walnoot en rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Wraprolletjes met gegrilde paprika
20 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept
Wraprolletjes met roomkaas en cranberry
15 min
Bekijk recept