Roggebroodvierkantjes met salami en roomkaas

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van een glaasje wodka gaan we allemaal prachtig Russisch praten. Wel zo toepasselijk tijdens het kijken van de Olympische Winterspelen. Met dit hapje houden we het evengoed beschaafd.
  • 2 Meng de roomkaas, de peterselie, de bieslook, het zout en de peper in een schaaltje
  • 3 Smeer dit mengsel gelijkmatig op het roggebrood. Leg hier een plakje salami en de reepjes zongedroogde tomaat op.
  • 4 Garneer met de bieslook.
  • 5 NAZDOROVJE!
  • 6 Het recept komt uit het kookboek Wodkaparty, da’s pas koken

Roggebroodvierkantjes met salami en roomkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept