Passievruchtenroom en krokante kerstkoekjes

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de citroenschil boven een schaal. Halveer 8 passievruchten en schep de inhoud van de schil (het passiefruit) bij de citroenrasp. Roer er de limonadesiroop en een snuifje nootmuskaat door en laat het mengsel minimaal 15 minuten trekken maar een nachtje mag ook.
  • 2 Roer vlak voor het opdienen het ijs los in een schaal met het passievruchtmengsel. Klop de slagroom stijf en spatel door het passievruchtijsmengsel. Verdeel over 4 elegante hoge glazen.
  • 3 Halveer de 2 overgebleven passievruchten en schep het passiefruit op de passievruchtenroom. Zet de glazen op borden en leg de koekjes ernaast.

Passievruchtenroom en krokante kerstkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Feestelijke kerstkoekjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde kransjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstkoekjes
60 min
Bekijk recept

Klappertert met passievruchtenroom
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische fruitsalade met passievruchtenroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Lauw Chocoladetaartje Met Kriekensorbet En Passieroom
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Lauw Chocoladetaartje Met Kriekensorbet En Passieroom
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept