Warme geitenkaas-

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de amandelen grof. Rooster ze in een droge pan goudbruin. Laat op een bord afkoelen.
  • 2 Roer de geitenkaas los met de light room en schep Ÿ van de amandelen erdoor. Schep het kaasmengsel in de vormpjes en strijk de bovenkant glad.
  • 3 Hak de rozemarijnnaaldjes grof.
  • 4 Kook het sinaasappelsap met de honing en de gehakte rozemarijn gedurende 2 minuten op een hoog vuur. Voeg naar smaak peper toe. (Direct gebruiken of laten afkoelen en op het laatst weer even opwarmen).
  • 5 Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de geitenkaas- en amandelcocottes in de hete oven in 10 minuten heet worden. Rooster als de geitenkaas klaar is de boterhammen en snijd ze in lange smalle repen.
  • 6 Zet de cocottes op 4 bordjes. Verdeel de warme honingsaus over de geitenkaascocottes, strooi de rest van de amandelen erover en leg er een takje rozemarijn en het geroosterde brood bij. Direct serveren!

Warme geitenkaas- is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept