1 Hak de amandelen grof. Rooster ze in een droge pan goudbruin. Laat op een bord afkoelen.
2 Roer de geitenkaas los met de light room en schep Ÿ van de amandelen erdoor. Schep het kaasmengsel in de vormpjes en strijk de bovenkant glad.
3 Hak de rozemarijnnaaldjes grof.
4 Kook het sinaasappelsap met de honing en de gehakte rozemarijn gedurende 2 minuten op een hoog vuur. Voeg naar smaak peper toe. (Direct gebruiken of laten afkoelen en op het laatst weer even opwarmen).
5 Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de geitenkaas- en amandelcocottes in de hete oven in 10 minuten heet worden. Rooster als de geitenkaas klaar is de boterhammen en snijd ze in lange smalle repen.
6 Zet de cocottes op 4 bordjes. Verdeel de warme honingsaus over de geitenkaascocottes, strooi de rest van de amandelen erover en leg er een takje rozemarijn en het geroosterde brood bij. Direct serveren!