Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet.

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rode biet in blokjes. .Doe ze samen met de zeste van de citroen, de verse kaas en de room in de blender.
  • 2 Mix het geheel zodat je een gladde massa krijgt.
  • 3 Voeg zout en peper toe.
  • 4 Doe nu de inhoud in kleine glaasjes.
  • 5 Bestrooi het geheel met sesamzaadjes en bewaar het in de koelkast.
  • 6 Parmezaankoekje:
  • 7 Zet een antiaanbakpan op een matig vuurtje.
  • 8 Doe 4 keer een stapeltje parmezaan in de pan.
  • 9 Als de rand van de koekjes goud begint te kleuren, haal je de pan van het vuur.1
  • 0 Neem de koekjes uit de pan met behulp van een plastic spatel en leg ze op een deegrol.1
  • 1 Laat de koekjes vervolgens afkoelen zodat ze een ronde vorm krijgen.Versier elk glaasje met een parmezaankoekje1
  • 2 Bron Leef Lekker

Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Duo van zalm-
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met zuiderse groenten en parmezaankoekje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmslaatje met Parmezaankoekje
0 min
Bekijk recept
Penne met gebakken boschampignons
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept