1 Makkelijk "moesje "met.... Nutella natuurlijk. Snel en gemakkelijk gemaakt zonder rauwe eieren en dus voor iedereen om van te genieten.
2 Week de gelatine in ruim water. Klop de slagroom met 1 el suiker lobbig.
3 Knijp de gelatine uit en verwarm in een klein pannetje ( samen met 2 el espresso of 2 el likeur) Roer er 1 el slagroom door en voeg dan dit verkregen prutje toe aan de lobbige slagroom. Werk het snel door elkaar en voeg 2 flinke el Nutella toe. Roer totdat je de dikte van vla hebt.
4 Schenk de mousse in mooie glaasjes en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
5 Een heerlijk snel dessert, dat bij GROOT en klein in de smaak valt. Alleen gebruik je als kinderen mee eten natuurlijk geen espresso of likeur. Verfraai je dessert eventueel met witte chocolade krullen , andere decoratie, of een toef slagroom.
6 Tip Ik gebruikte 250 ml houdbare slagroom met 35 % minder vetpercentage. Dit dessert werd begeleid met een uitstekende rode dessert wijn.( Banyuls rimage)
7 Eigen recept en foto
Makkelijk " Moesje" Met ........... is een recept van Solo Open Kitchen