Komkommer-geitenkaas hapje

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit aperitiefhapje lijkt op : "Komkommerhapje met Boursin",
  • 2 Snijd de komkommer in de lengte doormidden en haal met een lepel de zaadjes eruit. Dep de komkommer droog met wat keukenrolpapier. Snijd vervolgens de komkommer in klein stukken. Doe de Bettine geitenkaasspread naturel in de spuitzak en vul de komkommer stukjes met de geitenkaas spread. Garneer de komkommer met een stukje tomaat en een klein takje tijm.
  • 3 Note, Als ik deze maak, dan zal ik de boogjes smaller maken dan op de foto.
  • 4 Een reepje zongedroogde tomaat lijkt me er ook lekker op.
  • 5 Of eventueel een flintertje gerookte zalm.
  • 6 Bron Bettina Blanc

Komkommer-geitenkaas hapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept