Mini-quiches met geitenkaas en spinazie

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt een klontje Solo in een pan, pel het teentje knoflook en snipper fijn. Doe het samen met de spinazie in de pan en laat even stoven. Haal de pan van het vuur en werk af met versgemalen peper en een snuifje zout.
  • 2 Smelt een klontje Solo en borstel de filodeegplakjes hiermee in. Smeer een beetje mosterd over één zijde en verdeel het komijnzaad erover.
  • 3 Klop de eieren los en schep er de spinazie door. Verdeel gelijkmatig. Doe de filodeegvellen in kleine taartvormpjes en schep er het spinazie-eimengsel in. Leg op elk vormpje een plakje geitenkaas.
  • 4 Zet de taartjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Mini-quiches met geitenkaas en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept