1 Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt een klontje Solo in een pan, pel het teentje knoflook en snipper fijn. Doe het samen met de spinazie in de pan en laat even stoven. Haal de pan van het vuur en werk af met versgemalen peper en een snuifje zout.
2 Smelt een klontje Solo en borstel de filodeegplakjes hiermee in. Smeer een beetje mosterd over één zijde en verdeel het komijnzaad erover.
3 Klop de eieren los en schep er de spinazie door. Verdeel gelijkmatig. Doe de filodeegvellen in kleine taartvormpjes en schep er het spinazie-eimengsel in. Leg op elk vormpje een plakje geitenkaas.
4 Zet de taartjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Mini-quiches met geitenkaas en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)