" Caprese " van Honingtomaten®

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een basilicumolie door de basilicum , olie , peper en zout in een blender of keukenmachine te malen., olijfolie en het zout en peper. Laat de mini mozzarellabolletjes vervolgens een 1/2 uur in de basilicumolie marineren.
  • 2 Snijd het kroontje van de Honingtomaatjes® en rijg deze op de satéprikker.
  • 3 Doe vervolgens een mini mozzarella op de prikker en serveer in een hoog glas.

" Caprese " van Honingtomaten® is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept