aubergine-tomaat schotel

3
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snijdt de tomaat en aubergine in schijfjes.
  • 2 Neem de overschotel. Leg een bodem vol tomatenschijfjes. Kruid met zout, peper, spray knoflook en peper, Doe basilicum erbij en een beetje tabsco (de helft). Die er nui wat wocestershire saus op (de helft). Doe er vervolgens een mooie hoeveelheid olijfolie op.
  • 3 Nu neem je de schijfjes aubergine en schik je deze erop. Kruid weer met dezelfde ingrediënten. En afwerken met olijfolie op alle schijfjes.
  • 4 Doe nu de tomatenblokjes erop. Doe hier wat olijfolie op en vervolgens een klein laagje kaas.

aubergine-tomaat schotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept