GEVULDE PAPRIKA MET GEHAKT

4
0 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200º.
  • 2 Was de paprika’s, snijd het kapje eraf en haal de zaadjes eruit.
  • 3 Meng het gehakt met 4 eetl. paneermeel, het ei en de kruiden in de mixerkom.
  • 4 Vul de paprika’s met het gehakt.
  • 5 Beboter de UltraPro schaal en leg het overgebleven gehakt op de bodem van de schaal. Leg de paprika’s op het gehakt. Giet de tomatensaus over en tussen de paprika’s.
  • 6 Rasp de kaas in de raspmolen en strooi over de paprika’s.
  • 7 Zet de schaal in de voorverwarmde oven, 200º, en schakel tegelijkertijd de magnetron in op 500 Watt. Tijd 8 min.
  • 8 Controleer of de paprika gaar is (inprikken) en zet de schaal evt. nog 2 minuten terug.
  • 9 Serveer bij dit gerecht rijst en rauwkostsalade.

GEVULDE PAPRIKA MET GEHAKT is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept