Zoek
Artisjokken met bieslook
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
sap van 1 citroen
zout
2 eetlepels wijnazijn
4 artisjokken
1 koffielepel mosterd
6 eetlepels Bertolli extra vergine
2 eetlepels gehakte bieslook
2 hardgekookte eieren
vers gemalen peper
Bereiding
1
Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen.
2
Meng de mosterd met de azijn en de olie.
3
Pel de eieren en plet ze met behulp van een vork fijn.
4
Roer ze beide door de saus en voeg er ook bieslook aan toe.
5
Breng op smaak met vers gemalen peper.
6
Schik op ieder bord een artisjok en dien de saus apart op.
Artisjokken met bieslook is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept