Zoek
Broccoli- en bloemkoolrolletjes
4
33 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kleine bloemkool
50 g Solo
40 g bloem
2.5 dl melk
zout
8 vellen brikdeeg
Solo Vloeibaar
300 g broccoli
peper
muskaatnoot
60 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Kook de broccoli en de bloemkool beetgaar en plet ze grof.
2
Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
3
Giet er de melk bij en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren tot een saus indikken.
4
Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
5
Roer er de kaas onder en de groenten en laat afkoelen.
6
Verdeel in 8 porties en schik ze op het deeg.
7
Rol ze als een loempia op, smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
8
Schik ze op een ovenschotel en bak ze 8 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
Broccoli- en bloemkoolrolletjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept