Broccoli- en bloemkoolrolletjes

4
33 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de broccoli en de bloemkool beetgaar en plet ze grof.
  • 2 Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
  • 3 Giet er de melk bij en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren tot een saus indikken.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  • 5 Roer er de kaas onder en de groenten en laat afkoelen.
  • 6 Verdeel in 8 porties en schik ze op het deeg.
  • 7 Rol ze als een loempia op, smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  • 8 Schik ze op een ovenschotel en bak ze 8 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.

Broccoli- en bloemkoolrolletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept