Falafel

6
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de kikkererwten in ruim veel water te weken gedurende minstens 12 uur
  • 2 Giet de kikkererwten af en pureer ze met de ui en de look tot een gladde massa.
  • 3 Voeg er de kruiden bij en breng verder op smaak met peper, zout en pimentpoeder.
  • 4 Laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven.
  • 5 Vorm er balletjes van en bak ze goudgeel in Solo Frituurvet.

Falafel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje falafel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje falafel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept