Zoek
Falafel
6
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels gehakte peterselie
2 eetlepels gehakte koriander
zout
pimentpoeder
Solo Frituurvet
250 gr kikkererwten
1 ui
2 teentjes look
2 koffielepels komijn (poeder)
peper
Bereiding
1
Zet de kikkererwten in ruim veel water te weken gedurende minstens 12 uur
2
Giet de kikkererwten af en pureer ze met de ui en de look tot een gladde massa.
3
Voeg er de kruiden bij en breng verder op smaak met peper, zout en pimentpoeder.
4
Laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven.
5
Vorm er balletjes van en bak ze goudgeel in Solo Frituurvet.
Falafel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met falafel en korianderpesto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje falafel
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met falafel en korianderpesto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje falafel
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept