Gemarineerde groenten met salie en tapenade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de boontjes even aan de kook in ruim koud water en giet ze af. Blancheer ook de broccoli op dezelfde manier al dente.
  • 2 Snij de courgettes in schijfjes, pel de paprika en snij hem in partjes en stoof beide groenten in de Solo op een zacht vuur. Laat alle groenten afkoelen en meng ze onder elkaar.
  • 3 Meng de olijfolie met het citroensap en meng dit onder de groenten.
  • 4 Wrijf de broodjes in met een knoflookteentje en toast ze.
  • 5 Schik de groenten op een koud bord en bestrooi ze met wat salie.
  • 6 Leg de tapenade en de broodjes erlangs.

Gemarineerde groenten met salie en tapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept