Bloemkool Mimosa

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed afgieten.
  • 2 Maak een "Mimosa" door het wit en de dooiers van de eieren apart fijn te hakken.
  • 3 Meng met fijn gehakte peterselie. Strooi deze Mimosa rijkelijk over de bloemkoolroosjes.
  • 4 Serveer met een rijke cocktailsaus van: mayonaise, ketchup, één eetlepel light room, één eetlepel cognac en wat cayennepeper.

Bloemkool Mimosa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mimosa-eieren
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersandwiches
20 min Snack
Bekijk recept
Hamrolletjes met asperges en mimosa-eieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept