Zoek
Bloemkool Mimosa
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
450 g bloemkoolroosjes
2 eetlepels gehakte eterselie
2 eetlepels Ketchup
4 eetlepels Calve mayonaise
2 eetlepels light room
1 scheut Cognac
3 hard gekookte eieren
cayennepeper
Bereiding
1
Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed afgieten.
2
Maak een "Mimosa" door het wit en de dooiers van de eieren apart fijn te hakken.
3
Meng met fijn gehakte peterselie. Strooi deze Mimosa rijkelijk over de bloemkoolroosjes.
4
Serveer met een rijke cocktailsaus van: mayonaise, ketchup, één eetlepel light room, één eetlepel cognac en wat cayennepeper.
Bloemkool Mimosa is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mimosa-eieren
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Brussels witlof met eiermimosa
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersandwiches
20 min
Snack
Bekijk recept
Hamrolletjes met asperges en mimosa-eieren
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept