Soesjes met geitenkaas en knolselderij

2
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de knolselderij schoon en kook 30 minuten gaar in gezouten water.
  • 2 Laat goed uitlekken en mix tot puree.
  • 3 Plet de geitenkaas met een vork.
  • 4 Meng met de knolselderijpuree, peper en zout.
  • 5 Laat in een kookpot het water koken met de Solo en zout.
  • 6 Haal de kookpot van het vuur.
  • 7 Voeg flink roerend de gezeefde bloem toe.
  • 8 Zet terug op het vuur en blijf roeren tot het deeg van de pot loskomt.
  • 9 Haal opnieuw van het vuur en vermeng vlug roerend met het ei. 1
  • 0 Smeer een ovenplaat in met Solo en bestrooi ze lichtjes met bloem. 1
  • 1 Schik er 6 kleine hoopjes op met een koffielepel. 1
  • 2 Bak 10 minuten op 210° en verlaag dan de temperatuur tot 180° voor nog 10 minuten.1
  • 3 Ontpit de tomaat en mix ze. 1
  • 4 Voeg olijfolie, azijn, peper en zout toe. Zeef de coulis. 1
  • 5 Snij een dekseltje van de soesjes en vul ze met het kaas-selderijmengsel. 1
  • 6 Versier het deksel van de soesjes met gehakte zwarte olijven en met de selderijblaadjes. Giet de tomatencoulis rond de soesjes. 1
  • 7 Dien lauw of warm op na nog 2 minuten in een oven van 130°.

Soesjes met geitenkaas en knolselderij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaassoesjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept