Zoek
Groenten bij de barbecue
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
takjes verse kruiden
1 scheutje balsamico azijn
4 courgettes
1 venkelknol
3 eetlepel Solo vloeibaar
grof gemalen peper
1 middelgrote aubergine
4 tomaten
4 rode paprika's
2 teentjes versnipperde knoflook
Bereiding
1
Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
2
Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
3
Halveer de tomaten.
4
Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
5
Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
6
Hou de gegrilde groenten warm.
7
De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
8
Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
9
Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.
Groenten bij de barbecue is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept