Zoek
Bloemkool en broccoli in een jasje
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kleine bloemkool
4 eetlepels Solo Vloeibaar
300 ml magere melk
1 koffielepel gehakte peterselie
tomaten en peterselie voor de presentatie
100 g gehakte champignons
1 eetlepel beschuitkruimels
1 koffielepel(s) graantjesmosterd Amora
225 g broccoli
50 g geraspte kaas
peper
25 g bloem
Bereiding
1
Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar.
2
Giet af en hou warm.
3
Laat de champignons in 1 eetlepel Solo garen gedurende 3 minuten en giet ze af.
4
Meng de rest van de Solo met de bloem en voeg er de melk bij.
5
Roer tot een gladde saus op een zacht vuur.
6
Breng verder op smaak met de mosterd, de champignons, de helft van de kaas, wat peper en de helft van de peterselie. Verdeel over de groenten.
7
Meng de rest van de peterselie met de beschuitkruimels en strooi er over.
8
Schuif onder de hete grill tot een mooie gratin.
9
Werk af met tomaat en peterselie.
Bloemkool en broccoli in een jasje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept