Crumble met courgetten en uien

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C (stand 7).
  • 2 Meng de MAÏZENA maïsbloem, de Solo, de amandelen en de parmesaan.
  • 3 Voeg peper en zout toe.
  • 4 Kneed met de vingertoppen om brokkeldeeg te verkrijgen.
  • 5 Zet even opzij.
  • 6 Snij de courgetten in schijfjes.
  • 7 Dompel ze enkele seconden in een kookpot met kokend water, laat ze uitlekken en zet ze opzij.
  • 8 Snij 5 uien in schijfjes en hak het teentje knoflook fijn.
  • 9 Laat alles even goudbruin bakken in de pan en voeg de tijm en de rozemarijn en peper en zout toe. 1
  • 0 Voeg de courgetten toe. Laat alles 5 minuten bakken en giet de bereiding in een gratineerschotel.1
  • 1 Bedek de bereiding met crumbledeeg. 1
  • 2 Zet op halve hoogte in de oven en laat 20 tot 25 minuten bakken op 210°C (stand 7) tot de buitenkant mooi goudbruin is.

Crumble met courgetten en uien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept