Zoek
Chiles rellenos
6
65 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 rode paprika's
100 g bloem
4 eieren
Solo Vloeibaar
200 g belegen kaas
0.5 ui, gesnipperd
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 teentje look
2 laurierblaadjes
1 mespunt kaneelpoeder
1 koffielepel zwarte peper
zout
Solo frituur olie
Bereiding
1
Rooster de paprika's tot ze zwartgeblakerd zijn. Stop ze dan in een plastic zak tot ze afgekoeld zijn.
2
Schil ze en dep ze droog en wentel ze in de bloem.
3
Sla de eiwitten stijf en spatel er dan voorzichtig de dooiers door.
4
Dompel de paprika's in het eiermengsel en frituur ze goudbruin in de voorverwarmde Solo.
5
Laat de paprika's uitlekken op keukenpapier.
6
Maak met een scherp mes een snee in de paprika's en vul ze met de kaas.
7
Bak de ui voor de saus goudbruin in een beetje Solo vloeibaar en voeg dan de overige ingrediënten toe.
8
Voeg, als de saus kookt, de paprika's toe zodat ze de saus kunnen opnemen.
9
Laat nog een drietal minuten sudderen alvorens te serveren.
Chiles rellenos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mini pimientos rellenos
35 min
Bekijk recept
Minitomates Rellenos De Atun Y Aceitunas
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Patatas Rellenos
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chiles Rellenos (Gevulde Pepers)
20-30 min -
Bekijk recept
Chiles Rellenos (Gevulde Pepers)
20-30 min -
Bekijk recept
Kalkoen Met Poblano Molesaus
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip In Pikante Saus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Mexicaanse Kipfilet Met Poblano-saus
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept