2 Verdeel de broccoli in bloempjes, maar hou de stengels.
3 Was de bloempjes in water met azijn en spoel ze dan af met klaar water.
4 Schil de broccolistengels met een dunschiller en snij ze dan in zeer fijne schijfjes.
5 Ontdoe de peulerwten van hun steeltjes, peul de erwtjes, schraap de radijsjes en was ze in klaar water. Snij ze vervolgens in fijne schijfjes.
6 Pel de rode uien en snij ze fijn. Doe ze in een diepe pan of wok met Solo Vloeibaar en voeg er dan de wortelstaafjes, de broccolischijfjes en de erwtjes bij.
7 Strooi er peper en zout over en bedek alles met water.
8 Voeg er de volledige Spaanse peper aan toe, meng, dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje koken, tot de wortelen zacht zijn.
9 Voeg er vervolgens de broccolibloempjes aan toe en laat nog 10 minuten afgedekt koken. 1
0 Voeg er daarna de peulerwten, de kerstomaatjes en de schijfjes radijs aan toe en laat de groenten op een middelmatig vuurtje koken terwijl je constant roert tot het kooknat bijna helemaal verdwenen is. Haal de Spaanse peper eruit en dien de fricassee warm op.