Groenteloempia met verse geitenkaas

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en was de groenten. Snij ze in fijne staafjes.
  • 2 Stoof de groenten gedurende 15 minuten in Solo Vloeibaar Light en laat afkoelen.
  • 3 Verdun de verse geitenkaas met de light room.
  • 4 Bevochtig de rijstpannenkoeken en leg ze op een vochtige propere doek
  • 5 Meng de groenten met de kaas en kruid af met peper en zout.
  • 6 Leg de kaasvulling en 2 peterselieblaadjes op de rijstpannenkoeken en rol op.
  • 7 Schik 3 loempia’s op elk bord en dien eventueel op met een slaatje.

Groenteloempia met verse geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteloempia met pittige dip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempias
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept