Zoek
Groenteloempia met verse geitenkaas
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 g Solo Vloeibaar Light
30 ml light room
100 g wortelen
100 g prei
2 selderstengels
100 g rapen
150 g verse geitenkaas
12 grote rijstpannenkoeken
peper en zout
0.5 bosje platte peterselie
Bereiding
1
Schil en was de groenten. Snij ze in fijne staafjes.
2
Stoof de groenten gedurende 15 minuten in Solo Vloeibaar Light en laat afkoelen.
3
Verdun de verse geitenkaas met de light room.
4
Bevochtig de rijstpannenkoeken en leg ze op een vochtige propere doek
5
Meng de groenten met de kaas en kruid af met peper en zout.
6
Leg de kaasvulling en 2 peterselieblaadjes op de rijstpannenkoeken en rol op.
7
Schik 3 loempia’s op elk bord en dien eventueel op met een slaatje.
Groenteloempia met verse geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteloempia met pittige dip
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempias
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempia
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept