1 Bak de groenten 5 minuten op een zacht vuur in Solo Vloeibaar. Kruid met tijm en roer. Voeg de tomatenpuree toe en laat 15 minuten sudderen op een heel laag vuur.
2 Neem de pan van het vuur en voeg de fetablokjes toe. Roer en kruid naar smaak.
3 Hou 200 g bechamelsaus apart.
4 Gebruik de rest van de bechamelsaus voor de lasagne: strijk wat saus op de bodem van een ovenschotel. Leg er 2 met bechamelsaus bestreken lasagnebladen op en bedek met groentesaus.
5 Leg er opnieuw 2 met bechamelsaus bestreken lasagnebladen op en ga door tot alle ingrediënten op zijn.
6 Eindig met 2 lasagnebladen. Giet er de achtergehouden bechamelsaus over en bestrooi met geraspte kaas.
7 Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C tot de bovenlaag mooi goudbruin kleurt. Laat 5 minuten rusten.