Lasagne met groenten en feta

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de groenten 5 minuten op een zacht vuur in Solo Vloeibaar. Kruid met tijm en roer. Voeg de tomatenpuree toe en laat 15 minuten sudderen op een heel laag vuur.
  • 2 Neem de pan van het vuur en voeg de fetablokjes toe. Roer en kruid naar smaak.
  • 3 Hou 200 g bechamelsaus apart.
  • 4 Gebruik de rest van de bechamelsaus voor de lasagne: strijk wat saus op de bodem van een ovenschotel. Leg er 2 met bechamelsaus bestreken lasagnebladen op en bedek met groentesaus.
  • 5 Leg er opnieuw 2 met bechamelsaus bestreken lasagnebladen op en ga door tot alle ingrediënten op zijn.
  • 6 Eindig met 2 lasagnebladen. Giet er de achtergehouden bechamelsaus over en bestrooi met geraspte kaas.
  • 7 Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C tot de bovenlaag mooi goudbruin kleurt. Laat 5 minuten rusten.

Lasagne met groenten en feta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept