Aspergegratin met hesp

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de asperges schoon. Kook of stoom ze gaar.
  • 2 Snij de ham in blokjes.
  • 3 Snipper de ui en fruit hem in de boter. Voeg de bloem toe en laat even sudderen. Doe er langzaam de melk en de bouillon bij en roer tot een bechamelsaus. Doe er de room bij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer er de kaas door.
  • 4 Schik de asperges in een schaal. Verdeel er de ham en de saus over. Zet 10 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. Garneer eventueel met bieslook.

Aspergegratin met hesp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Risotto met champignons, pancetta en truffelolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoske hesp
10 min
Bekijk recept

Kruidige aspergegratin
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aspergegratin met gerookte zalm
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergegratin
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillon met aspergegratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept